Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌های درگیر سیل حاکی از پایداری وضعیت تامین آب شرب این مناطق بوده و به گفته آن‌ها تعمیر بسیاری از شبکه‌های آب شرب در زمان بسیار کوتاهی به اتمام رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سامانه بارشی «مونسون» با چاشنی گرمایش زمین و تغییر اقلیم، امسال به شکل کم‌سابقه‌ای موجب بارش‌های سهمگین در قسمت‌های وسیعی از نیمه جنوبی، مرکزی و حتی بخشی‌هایی از شمال کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی از جمله مهم‌ترین بخش‌هایی است که در جریان این بارش‌ها و وقوع سیلاب‌های سهمگین دچار حادثه شدند و وضعیت به وجود آمده شرکت‌های آب و فاضلاب را بر آن داشت تا در همکاری جمعی در استان‌های مختلف با نیرو‌های عملیاتی خود حاضر شده و ضمن بازسازی شبکه‌های آب‌رسانی در سریع‌ترین زمان ممکن، این شبکه‌ها را پایدار سازند.
پایداری آبرسانی در استان اصفهان
از روز پنجشنبه و از زمان آغاز وقوع سیل از جنوب شرق استان اصفهان و شهرستان کوهپایه، نیرو‌های عملیاتی آبفای استان اصفهان در حال خدمات‌رسانی تمام وقت به این مناطق هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان از تلاش شرکت برای تامین آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان به رغم سیلابی شدن زاینده رود خبر داد و افزود: از روز پنجشنبه که وقوع سیل از جنوب شرق استان و روستای جعفرآباد در کوهپایه آغاز شده و به سایر نقاط استان اصفهان نیز سرایت کرد، آبفای استان اصفهان در حال خدمات رسانی تمام وقت است و علاوه بر تامین ۵۰ دستگاه تانکر توسط آبفا، سپاه و بخش خصوصی، با همکاری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ۵۰ دستگاه تانکر آب‌رسانی سیار از سایر نقاط کشور نیز به اصفهان اعزام شده است.
بهبود وضعیت آبرسانی در یزد
یکی دیگر از استان‌هایی که با مسئله آب شرب مواجه شد، استان یزد بود. میزان بارندگی در این شهر به اندازه‌ای بود که برخی از بنا‌های تاریخی این شهر تخریب شد.
استان یزد در جریان وقوع سیلاب گسترده شاهد حضور مسولان شرکت مهندسی آبفای کشور بود و تلاش‌های جهادی برای بهبود وضعیت آب‌رسانی در این استان با حضور مستقیم مسئولان کشوری انجام شد.
همچنین به گفته مجید آقازاده، معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ۱۷ تانکر آب‌رسانی به همراه پنج اکیپ امداد رسانی از استان‌های معین به استان یزد اعزام شده است و فرایند آب‌رسانی و تعمیر شبکه‌های آب‌رسانی در این استان نیز با سرعت خوبی در حال اتمام است.
در این استان تاسیسات آب‌رسانی ۱۷ روستای شهرستان‌های بافق، نیر، تفت و یزد آسیب دیده است و تیم‌های عملیاتی آب شرب دو روستا را وارد مدار کردند و در ۱۵ روستای دیگر تا هنگام فروکش سیلاب با تانکر آب رسانی آب شرب مردم تامین شده است.
تلاش برای رفع مشکل شبکه‌های آبرسانی استان کرمان
استان کرمان و شهر رفسنجان طی روز‌های گذشته شاهد شدیدترین بارش‌ها بود که این بارش‌ها موجب آسیب دیدن خط لوله ۷۰۰ میلی متری اصلی آب شرب این شهر شد.
علی رشیدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان که در رفسنجان حضور داشت درباره تلاش‌های صورت گرفته در این شهر گفت: به دلیل سیلاب شدید مشکلاتی در تامین آب شرب شهر رفسنجان ایجاد شده بود که با تلاش شبانه روزی و سرعت قابل توجه نیرو‌های عملیاتی آب و فاضلاب استان این مسئله حل شد.
آب هیچ نقطه‌ای در استان تهران قطع نشده است
استان تهران از دیگر استان‌هایی بود که بارش‌ها در آن شدت زیادی داشت و باعث بروز مشکلاتی در شبکه‌های آب‌رسانی ۱۹ روستا شد و به گفته مسئولان آبفای استان تهران مشکلات این روستا‌ها بر طرف شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تاکید کرد: آب هیچ نقطه‌ای از تهران قطع نشده و جای هیچ‌گونه نگرانی درخصوص تأمین آب تهران وجود ندارد.
محمدرضا بختیاری با بیان اینکه «از دو روز پیش که وضعیت بارندگی‌ها به این صورت درآمد، پیش‌بینی وقوع چنین اتفاقی را داشتیم»، گفت: با برنامه‌ریزی و پیش‌بینی صورت گرفته، ذخایر آبی تهران را به صورت بهینه تنظیم کرده‌ایم و در حال حاضر علی‌رغم اینکه در دو رودخانه کرج و جاجرود در بالادست سد‌های کرج و ماملو کدورت آب بالاست، خوشبختانه با تمهیدات از قبل اندیشیده شده، وضعیت مخازن آب در شهر تهران اکنون بسیار خوب است و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.
وی ادامه داد: تصفیه‌خانه هفتم و تصفیه‌خانه کن که چند ساعتی از مدار خارج شده بودند، دوباره وارد مدار بهره‌برداری شدند.
حل مسئله شبکه آبرسانی روستایی سیستان و بلوچستان
در استان سیستان و بلوچستان نیز ۹۷ روستا دچار مسئله شد که هم‌اکنون مسئله ۸۱ روستا حل شده و ۱۶ روستای دیگر پس از پایداری شرایط جوی آب رسانی خواهد شد.
علیرضا قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان با اعلام این مطلب گفت: با شروع بارش‌ها و وقوع سیلاب در بسیاری از نقاط استان به خصوص در شهر‌های جنوبی استان کمیته بحران شرکت تشکیل و تصمیمات اجرایی برای مقابله با خطرات احتمالی اتخاذ شد و تمامی نیرو‌های عملیاتی در وضعیت آماده باش قرار گرفتند.
قاسمی اضافه کرد: همچنین همه ماشین آلات سنگین و سبک و تجهیزات لجستیکی و مولد‌های برق اضطراری در سطح استان به حالت آماده به‌کار قرار گرفت و تلاش‌ها برای رفع مسائل شبکه آب‌رسانی در شهرستان‌های خاش، تفتان، سراوان، ایرانشهر، دلگان، نیکشهر، راسک، چابهار و کنارک آغاز شد.
وی ادامه داد: با توجه به این موضوع مقرر شد که تمام ظرفیت مخازن ذخیره آب مورد توجه باشد تا در صورت قطعی برق یا خارج شدن چاه‌ها از مدار بهره‌برداری، توزیع آب از طریق مخازن انجام شود.
وی با بیان این که طغیان رودخانه سرباز باعث خارج شدن ۵ حلقه چاه شهر راسک از مدار شده بود، افزود: پس از فروکش کردن سیلاب با تلاش تیم‌های عملیاتی نسبت به لایروبی موقت اقدام و ۲ حلقه چاه به مدار بهره‌برداری وارد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیل آب آب شرب آب و فاضلاب استان نیرو های عملیاتی مدیرعامل شرکت آب استان اصفهان تامین آب شرب استان تهران آب رسانی شبکه های آب وقوع سیل بارش ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی این شرکت در بخش سرمایه‌ای با هدف افزایش پایداری شبکه توزیع برق و بهبود ارائه خدمات به شهروندان تهرانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کامبیز ناظریان همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت اظهار کرد: تمام ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت‌رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است و از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره‌برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، به‌رغم بعضی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم.

ناظریان تصریح کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش‌رو نیز شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

منبع: فارس

کد خبر 748835

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند